Ecumaster moottorinohjainlaitteet

Valikoimaamme on keväällä 2013 tullut meille uusi laitevalmistaja Ecumaster, joka on vuodesta 2009 valmistanut sekä Piggybag-tyyppisiä - alkuperäisen ECUn rinnalle asennettavia - Digital ECU Tuner 3 - DET3 -ohjaimia, sekä täysverisiä standalone EMU CLASSIC ja EMU BLACK -moottorinohjainlaitteita. Uusimpina tuotteina PMU-16 virranhallintalaite, sekä ADU näytöt.

Poikkeuksellista näille laitteille on aiempaan tarjontaan verrattuna uskomattoman hyvä laitteiden ominaisuuksien ja hinnan suhde. Niinpä näitä onkin meillä asennettu mitä moninaisempiin moottereihin - vapaastihengittävistä ahdettuihin.

Lisäksi huomionarvoista on, että Ecumaster laitteiden valmistajana kuuntelee käyttäjien kokemuksia ja toivomuksia, ja pystyy myös erittäin nopeasti tekemään haluttuja päivityksiä niin säätöohjelmistoon, kuin ohjaimen toiminnallisuuksiinkin. Sporttiauto toimii osana maailmanlaajuista Ecumaster jälleenmyyjäverkostoa ja toimii samalla testaajana uusille toiminnallisuuksille. Näin voit olla varma, että saat tuoreimmat ohjelmaversiot ja uusimmat uutuudet meiltä Sporttiautosta.

Tutustu ominaisuuksiin, lataa säätöohjelma koneellesi ja totea itse miten monipuolisesta, mutta kuitenkin helppokäyttöisestä laitteesta on kyse. Nähtyäsi laitteiden hinnaston, kysyt varmasti heti: "Mistä näitä saa!"

Näitä on varastossa heti toimitukseen, joten soita ja tilaa heti tai lähetä viesti! Myös Sporttiauton verkkokauppa palvelee kellon ympäri.


Ecumaster DET3Ecumaster EMU BLACK