Autronic Plug-In ECU

Autronic Plug-In ECU korvaa seuraavien merkkien ja mallien alkuperäisen ohjausyksikön:
Mitsubishi EVO 4,5,6,7,8 ja 9.
Subaru WRX, STi 1999-00 ja 2001-2005.

Alkuperäinen ohjausyksikön piirikortti liitinpistokkeineen ruuvataan irti kotelosta ja Autronicin korvaava piirikortti kiinnitään samoilla ruuveilla alkuperäiseen koteloon. Alkuperäinen liitin kytketään paikoilleen ja homma on valmis - ei johtojen vetelyä ja kaikki alkuperäiset anturit käytetään. Ulkoisesti ohjausyksikön kotelo ja liitin on täysin alkuperäisen näköinen.

Autronicin Plug-In ECUjen avulla on mahdollista saavuttaa merkittävästi lisää tehoa läpi koko kierroslukualueen. Katso esimerkkejä sivuiltamme kohdasta: Projektit.

Autronic ohjaa polttoaineen suihkutuksen, sytytysennakon, puolien latausajan, ahtopaineen säädon ja kaikki muut moottorin toiminnot. Kaikissa näissä ECUissa on Anti Lag-toiminto ahtopaineen nostoon ja Autotune™ -automaattisäätö polttoainekartan säätöön. Lisäksi kaikki muut normaalit Autronic ECUjen ominaisuudet, joita vakio ECUssa ei ole.

Ohjausyksiköt toimitetaan valmiilla kartoilla, viritysasteesta riippuen yleensä vain hienosäätöä tarvitaan.

Subaru 2001-05 ja Mitsubishi EVO9 Plug-In ECUt pohjautuvat SM4 ECUun. Kaikki muut pohjautuvat SMC ECU-perheeseen täydennettynä askelmoottori tyhjäkäynninohjauksella, puolien latausajan säädöllä ja sisäisellä induktiiviasentoanturien sovittimella.

Katso myös valmistajan sivut