Yhteystiedot

Käynti- ja postiosoite:

Sporttiauto,
Helalantie 11,
21800 Kyrö.

Ajo-ohje ja kartta
Puhelin: (02) 533 2686
E-mail: info(ät)sporttiauto.com

Avoinna:

Arkisin 8:00-16:00 tai sopimuksen mukaan (varmista etukäteen, että olemme paikalla).  Joulu- ja tammikuussa poikkeuksia vuosilomien takia.

Jollet tavoita puhelimella ensi yrittämällä, olemme todennäköisesti muissa töissä dynolla tai verstaan puolella, soita silloin myöhemmin uudelleen.

Tilauksiin sähköpostiviesti on kätevä, luemme viestit yleensä useasti päivässä. Vilkaise myös verkkokauppaamme.

Kiireettömiin yhteydenottopyyntöihin ja kysymyksiin klikkaa tästä suoraan yhteydenottolomakkeelle.

Soita, jos haluat lisätietoja!

Maksutavat:

Maksutapoina käteinen (lähin Otto-automaatti noin 800m) tai verkkopankkimaksu päätteeltämme (muista pankkitunnukset mukaan). Pankkikortti EI kelpaa.

Sporttiauto Kyrössä vuodesta 2008

Naantalista muutimme Kyröön elokuussa 2008 ja uuteen paikkaan siirryimme lopullisesti syyskuun alussa. Uusissa tiloissa  mm. dynamometritila on aiempaa paremmalla ilmanvaihdolla ja äänieristyksellä varustettu. Vastaava katsomotila, kun aiemmin - on myös uudella dynolle. Tilava piha on luonnollisesti asvaltoitu.

Puhelimeen vastaaminen ei muiden töiden takia ole jatkuvasti mahdollista, mutta normaalit osatilaukset ja tiedustelut dynoajoista ja moottorien tasapainotuksista hoituvat kätevästi sähköpostilla. Muista kertoa viestissäsi mahdollisimman tarkat tiedot autostasi ja toivomuksesi ajankohdan suhteen.

Toimitilamme sijaitsevat Turun lähellä valtatie 9:n välittömässä läheisyydessä Kyrön keskustan risteyksen tuntumassa. Ajoaika Turun ohitustieltä noin 22 minuuttia.

Klikkaa linkkiä-> Ajo-ohje ja kartat