RVS Technology - kun vaadit äärimmäistä kestävyyttä

RVS Technology® on ainutlaatuinen menetelmä metallikitkapintojen suojaamiseksi kulumista vastaan ja perustuu metallikitkapintojen pintarakenteen uudelleen muokkaamiseen ja uuden, erittäin tasaisen - hyvin pienikitkaisen - metallikeraamisen pinnan aikaansaamiseen. Soveltuu käytettäväksi mm. moottoreissa, vaihteistoissa ja tasauspyörästöissä.

Olemme vuosien kuluessa käsitelleet monenlaisia autoja ja niiden moottoreita, vaihteistoja ja periä. Tavallisista käyttöautoista kilpa-autoihin, uudempiin ja vanhempiin. Jopa eräs ajettava ruohonleikkuri jaksoi käsittelyn jälkeen taas leikata mäkisiä nurmikoita hyytymättä! Myös moottoripyörät soveltuvat käsittelylle.

Asiakkaidemmekin havaitsemia RVS-käsittelyn vaikutuksia mm.
Ulvovat perät ja vaihteistot ovat korjautuneet taas äänettömiksi.
Kilpa-autojen joidenkin osien käyttöikä moninkertaistunut.
Moottorien käynti on muuttunut värinättömämmäksi ja kierrosherkemmäksi.
Mitatut ohivuodot moottoreissa ovat pienentyneet.

Eli monta suurta remonttia on siirtynyt tai kokonaan vältetty.

Myös Rantanplan Racing'in Endurance Saloon kilpa-auton moottori on käsitelty RVS:llä. Luokassa ajetaan 4-6 kuljettajan voimin 6 tunnin kilpailuja välitankkauksineen. Moottorilla on ajettu nyt NELJÄ! kilpailukautta täysin ongelmitta ja ensikaudelle jatketaan samalla moottorilla ilman korjaustarvetta! Aika hyvin Fordin 2 litran OHC moottorille. Kaikki kilpailut on ajettu maaliin ja taakse on jäänyt monia huomattavasti tehokkaampia ja kalliimpia autoja. Mieti minkä suojan saat tavalliselle autollesi, kun kovassa kilpakäytössä RVS-käsitelty moottori pitää rajussa käytössä pintansa...

Monenlaista olemme nähneet, mutta tämä menetelmä todella toimii! Niinpä käsittelemme nykyään kaikkien rakentamiemme autojen tekniikat RVS:llä ennaltaehkäistäksemme mahdollisia kulumisongelmia.

Tässä pari käytännön esimerkkiä:

Esimerkki 1

Ford Cortina

Cortina vuodelta 1968 sai Sporttiautossa RVS käsittelyn moottoriinsa. Moottorista mitattiin puristuspaineet ennen ja jälkeen käsittelyn. Moottori oli hyvin kulunut ja eri sylinterien välillä on suuria eroja.

Tulokset alla olevassa taulukossa. Kakkospytyssä on hyvin ilmeisesti ventiilivuoto, jota ei voida RVS:llä korjata. Mutta lopputulokseen voi olla kuitenkin tyytyväinen. Ohivuoto on selvästi vähentynyt.

Puristuspaine / sylinteri 1 2 3 4
ennen käsittelyä (bar) 8,4 9,2 11,5 10,2
käsittelyn jälkeen (bar) 12,5 9,9 12,9 13,3
muutos 48,8% 7,6% 12,2% 30,4%

Esimerkki 2

Citroen XM diesel

Seuraavassa käyttäjän kertomaa:

"Ostin talvella Saksasta tuodun Citroen XM 2,1 litran turbodieselin vm 93. Ajettu vain 340 tkm mutta ilmeisen lujaa?
Auto kulutti vain vähän öljyä, veti/vetää hyvin ja söi/syö erittäin vähän polttoainetta, mutta pitemmän seisomisen jälkeen (näin kesäkuumalla)
käynnistyksessä tuprahti selvä öljynhajuinen sininen pilvi. Tutkin asiaa ja totesin todennäköisimmäksi syyksi turbon laakeritiivistyksen kuluneisuuden. Imuilman joukossa ollut öljysumu tiivistyi moottorin seisoessa imusarjaan ja valui imuventtiilin lähettyville. Koska turbo on tiivistetty metalli-metalliin tiivisteillä, päätin kokeilla RVS-tuotetta ennen turboremonttia. Olen nyt ajanut vasta 400 km mutta voin jo todeta seuraavaa:
Käynnistyksessä ei enää esiinny öljyn savua (on haisteltu porukalla).
Käynnistyy muutoinkin paremmin "tasapytyillä". Lisäksi tyhjäkäynnin sivuäänet nokka-akselista häipyivät! Seuraavaksi kokeilen vaihteistoainetta. Suosittelen."

Terveisin!

Esko Elsilä, Kokkola

Jos olet näin pitkälle lukenut, olet aivan varmasti vakuuttunut siitä, että myös sinä voit hyötyä RVS:n ominaisuuksista.

Tilaa RVS käsittelyyn tarvittavat aineet tai tuo autosi käsittelyyn. Hinnat alkaen 48,80e (bensamoottorin yhden käsittelyn aineet).

Ajanvaraukset puhelimitse: 02-5332686.