500R CDI

4-kanavainen CDI kondensaattorisytytyslaite monikipinäominaisuudella. (CDI = Capacitor Discharge Ignition).

Suunniteltu suorasytytysmoottoreihin 1 - 8 sylinteriin tai 2 roottoriin (wankel) asti. Laitteessa kaksi kahden ulostulon sytytyslähtöä (kaksi kondensaattoria), jolloin saadaan aikaan kaksi yhtäaikaista sytytystapahtumaa molemmista sytytyslähdöistä tuplatulppa - tai jaetuissa sytytysjärjestelmissä (esim. twinspark tai. wankel).

Laitteen ohjaussisääntulot ovat sumean logiikan avulla saatu erittäin häiriösietoisiksi minimoiden sytytyskanavien ristiinliipaisumahdollisuudet. Tehokas piirisuunnittelu varmistaa laitteen viileän toiminnan ja turvallisen käytön kuumissa olosuhteissa.

500R antaa täyden sytytystehon jopa 18.000 kierrokseen asti ja toimii 22.000 kierrokseen asti 8-sylinterisessä aplikaatioissa.

Laitteen käytöllä etua jo 1 barin ahtopaineesta alkaen, mutta soveltuu myös vapaastihengittäviin moottoreihin, kun tarvitaan voimakasta ja tarkkaan sytyttävää kipinää.

Yhdellä kanavalla voidaan sytyttää yhdellä kertaa kahta puolaparia (eli neljää sytytystulppaa). Kts. esimerkiksi: 6-sylinterinen Stormy Lightning traktori.

Muita ominaisuuksia:

Ulostulojännite valittavissa; 450 V (energia: 100mJ) tai 500 V (energia: 125mJ)
Kierroslukumittarin ulostulo 12 V kanttiaalto
Maksimi kipinätaajuus: > 1.2 kHz

Uutta: HF-malli parannettu entisestään. Sytyttää jopa 3,5barin ahtopaineella vaikka metanolipolttoaineen - eikä ole tarkka sytytystulpasta.