"Olen vuosikausia taistellut tulpanjohdoista johtuvien käyntiongelmien takia, mutta nyt Magnecor-tulpanjohdot asennettuani vehkeet toimii taas niin kuin pitääkin!"

"Jos olet puoliksikin niin tyytyväinen näihin, kuin minä olen ollut omassa autossani - Kehut näitä myös kaverilllesikin!"

Magnecor sytytystulpan johtimet

Magnecorin valikoimista löytyy valmiita mallikohtaisia tulpanjohtosarjoja katu- ja kilpakäyttöön, sekä mittatilausjohdot haluamillasi liittimillä ja johdinmateriaalilla aina 10 mm silikonijohtoihin asti.

Mittatilauksena tulpanjohdot

Magnecorin mittatilaus sytytysjohtoja käytämme esimerkiksi, kun rakennamme moottoriin jakajan tilalle suorasytytyksen, eikä alkuperäisiä johtimia voi käyttää. Näitä johtimia ei ole saatavana itsekoottavina sarjoina, tehdas tekee mittatilaus sytytysjohdot toiveittesi mukaan ja vain siten voi varmistaa niiden korkean laadun. (Toimitusaika tällaisille mittatilausjohdinsarjoille noin 2 viikkoa. Vilkkaimman sesongin aikana mahdollisesti enemmän).

Nyt saatuamme välineet ja koulutuksen uutena palveluna pystymme toimittamaan joitakin mittatilausjohtoja omasta tuotannostamme. Kysy tarkemmin.

Alkuperäisiä korvaavat johdot

Seuraavassa linkki pdf-muotoiseen luetteloon, josta löytyy myös hinnat (verottomina ja Englannin punnissa). Huomioi, että jotkut Opelit ovat samoja kuin Vauxhall, eli katso myös Vauhallin alta:

Kysy hintatiedot esim. palautelomakkeella mainitsemalla johtosarjan osanumero ja autosi merkki/malli/moottorin koko ja muut yksilöntitiedot.  (Summittaisen hinnan euroina ALV:eineen ja rahteineen saat kertomalla puntahinnan 1,8:lla. Toki valuuttakurssit vaikuttavat tähän.) Tai soita tarkemmin!

Toimitusaika tehtaalta Englannista näille on tyypillisesti pari viikkoa - riippuen jonosta tuotannossa.

 

Sytytysjohdintyypit
R-100 RACING CABLE

Suunniteltu käytettäväksi kilpamoottoreissa, jotka käyttävät kilpakäyttöön tarkoitettuja sytytyssysteemeitä, mekaanisia ahtimia ja eksoottisia polttoaineita. Erikoispaksu eriste on kokonaan 10mm paksua korkean lämmönkestävää silikonia. Magnecor 2.5mm Metallic Inductance Suppressed -johdin vaimentaa EMI:n kokonaan. Voidaan käyttää katuautoissa, jos tila sallii.

KV85 COMPETITION CABLE

Ensisijaisesti suunniteltu suunniteltu käytettäväksi kilpamoottoreissa, jotka käyttävät kilpakäyttöön tarkoitettuja sytytyssysteemeitä, mekaanisia ahtimia ja eksoottisia polttoaineita. Erikoispaksu eriste on kokonaan 8,5mm paksua korkean lämmönkestävää silikonia.
Magnecor 2.5mm Metallic Inductance Suppressed -johdin vaimentaa EMI:n kokonaan ja voidaan siten käyttää katuautoissa kaikenlaisilla sytytysjärjestelmillä. Sopii useimpiin alkuperäisiin johdon pidikkeisiin.

ELECTROSPORTS 80 CABLE

Tarkoitettu alkuperäisiä ensiasennusjohtoja korvaamaan. Suunniteltu parantamaan alkuperäisen sytytysjärjestelmän suorituskykyä katuautoissa, jotka käyttävät joko elektronista moottorinohjausta tai kaasutinta. Erinomainen RFI ja EMI häiriönsuojaus. Joustava ja vahva kokonaan silikoninen rakenne mahdollistaa asennuksen alkuperäisiin johdon pidikkeisiin.

ELECTROSPORTS 70 CABLE

Korvaa suoraan 7mm alkuperäiset hiilijohdot, erinomainen RFI ja EMI vaimennus. Ratkaisee nykyaikaisissa moottoreissa käytettävien lyhytikäisten hiilijohtojen ja heikosti eristettyjen tarvikejohtojen ongelmat. Erikoisvahva EVA ulkovaippa varmistaa liittimien pysymisen ohuemmissakin johtimissa, sisempi eriste EPDM.

TINATTU KUPARIYDIN JOHTO

Klassikko- ja museoautoihin, missä halutaan säilyttää alkuperäinen ulkonäkö (johtimessa ei tekstiä). Sliikonikuminen ulompi eriste, EPDM-kuminen sisempi eriste. Häiriösuojaamaton. Saatavana nyt myös punaisena.