Edistykselliset Autronic moottorinohjausjärjestelmät

Edistykselliset moottorinohjausjärjestelmät

Australialainen Aubert Electronics on suunnitellut ja valmistanut Autronic moottorinohjausjärjestelmiä vuodesta 1993.

  • Johdotettava malli SM4, jossa Autotune ™ – automaattisäätöominaisuus
  • Johdotettava uutuusmalli SM3, jossa Autotune ™ – automaattisäätöominaisuus
  • Korvaavat mallikohtaiset Plug-In-ECUt:
    Subaru WRX /STI 1999-2005, Mitsubishi EVO 4,5,6,7,8,9.

Kaikki Autronicin ECUt tarjoavat kolmiuloitteisen sekventiaalisen ohjauksen polttoaineensyötölle ja sytytysennakolle ja reaaliaikainen säätö on ollut niissä ominaisuutena alusta asti.

Lisäksi valikoimissa myös:

Autronicin järjestelmät ovat arvostettuja luotettavuutensa ja korkean häiriönsietokykynsä takia.

Autronicin erityisominaisuuksina on kyky ohjata suurituottoisia polttoainesuuttimia pienitilavuuksisissa moottoreissa pienillä suuttimen aukioloajoilla. (Esim. 2000ml/min suuttimet 2 litraisessa 4-sylinterisessä).

Autronicin järjestelmiä käytetään ympäri maailmaa erilaisissa kilpamoottoreissa, A- ja N- ryhmän ralli- ja rata-autoissa, kiihdytysautoissa, veneissä ja vesiskoottereissa, mutta myös katukäyttöisissä autoissa.

Suomessa useassa huippuluokan Outlaw- ja Street-luokan Dragracing-autossa on Autronic SM4 ECU ja Autronic 500R CDI.

Autronicilla on myös voitettu Suomen mestaruuksia mm. Driftingissä, Formula 3:ssa ja Tractor Pullingissa. Suomen nopein Volvo V40 on varustettu SM4:lla. Suomen tehokkain Dodge Viper on varustettu SM4:lla. Suomen tehokkain BMW on varustettu SM4:lla.

Sporttiauto myös tarvittaessa asentaa Autronicin järjestelmät autoosi. Säädöt teemme Autronicin A- tai B-analysaattoria käyttäen Dyno Dynamics 4-veto alustadynamometrilla.

Katso lisää Autronicin edistyksellisistä ominaisuuksista sivustoltamme tai kysy lisää muista yksityiskohdista Sporttiautosta.