AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari
AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari

AIM SOLO loggeri GPS-ajanottolaite ja suorituskykymittari

Tuotekoodi: X46SOLO0000
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 372,00€ 349,00€
Veroton: 281,45€
Määrä:  

Oletko sinä on nopein? Tarjous on loppumassa: Tilaa heti!

Italialaisen AIM:in SOLO on langaton GPS-ajanottolaite, joka soveltuu monenlaisiin kiihtyvyys-, kierrosaika- ja nopeusmittauksiin.

Aja suoraa, mutkaa, rataa, rallia tai kaahaa tiellä - kaikki käy SOLO:lle.

10 Hz:n GPS:n lisäksi tarkkuutta SOLO:on saadaan kolmiakselisella ± 6 G:n kiihtyvyysanturilla. Laitteen sisäinen litiumakku mahdollistaa taustavaloa käytettäessä jopa 4 tuntia käyttöaikaa. (Ilman tausta valoa jopa 6 tuntia). Laitteen voi kytkeä myös tupakansytytinpistokkeeseen. 16MB sisäiseen muistiin mahtuu dataa runsaasti ja tiedot pystyy lukemaan laitteen muistista suoraan näytölle tai tietokoneelle mukana toimitettavan ohjelmiston avulla.  Toimituksessa mukana laitteen lisäksi tarvittavat johdot tiedonsiirtoon, virransyöttöön/akun lataukseen sekä kiinnitystarvikkeet.

Mikä SOLO on?

SOLO on automaattinen GPS teknologiaan perustuva ajanottolaite.

Mitä se tekee?

SOLO löytää sijaintinsa automaattisesti GPS:n avulla, tunnistaa radan muistissaan olevista ympäri maailmaa ja aloittaa ajanoton automaattisesti.

Jos rata/reitti ei ole tietokannassa?

Se voidaan helposti lisätä (laitteen näppäimillä tai tietokoneella).

Ratojen tyypit

Moottoriradat, erikoiskokeet, sprintit, suorituskykytestit, suoraa tai mutkaa - kaikki käy. SOLO sopii kaikkiin tapauksiin helposti valitsemalla sopiva asetus laitteen näppäimillä.

Mitä muuta?

Nopeus, kiihtyvyys, jarrutukset... kaikki kilpa-ajossa tarvittavat yksityiskohdat ovat saatavilla välittömästi ajon aikana ja tarkasteltavissa laitteen muistista ajon jälkeen - joko suoraan laitteen näytössä tai tietokonella. Et tarvitse tietoja ratahenkilökunnalta, et monimutkaisia johdotuksia tai kalliita antureita. Kytkemällä SOLO PC-tietokoneeseesi tallennetut tiedot voidaan analysoida ja näyttää taulukoina, käyrinä tai histogrammeina, mukana toimitettavan tehokkaan ammattitasoisen Race Studio 2  ohjelmiston avulla.

Onko vielä jotain muuta?

SOLOn isoveli SOLO DL pystyy lisäksi lukemaan kaiken moottorin ohjainlaitteelta tulevan datan. Joko OBD2, CAN tai RS232 pitkin.

SOLO Sarjan sisältö:

  • Solo
  • USB kaapeli
  • USB/AC virta-adapteri
  • Virtajohto (2m) tupakansytytysn pistokkeella
  • Kiinnityskorvake ruuveineen
  • Käyttäjan opas (englannin kielinen)
  • AIM Racing opas
  • AIM tarra
  • Tiedonkeruuohjelmisto CD:llä

Katso käyttöohje tästä.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2018