Link G4+ BMW E36 M50TUB25, 325i 1993-1996 Plugin moottorinohjainlaitteisto

Link G4+ BMW E36 M50TUB25, 325i 1993-1996 Plugin moottorinohjainlaitteisto

Valmistaja: Link
Tuotekoodi: BMWE36+
Saatavuus: Tilauksesta, noin 1-5 päivää
Hinta: 1 180,00€
Veroton: 951,61€
Määrä:  

BMW E36 325i M50TUB25 1993-1996
Uusin G4+ sarjan - täysin alkuperäisen Bosch ECU:n korvaava - Link Plugin ECU (piirilevy pistokkeineen). Sisältää mm. 4 bar MAP-anturi ( = 3 bar ahtoa) ja sytytyspääteasteet ECU:ssa niinkuin alunperinkin.

Alkuperäinen mittaristo toimii, myös kulutusmittari. Laite sopii myös automaattivaihteiseen ja ohjaa Vanoksen. Ilmamäärämittaria ei enää tarvita. Suositellaan käytettävän nopeatoimista avointa imuilman lämpöanturia (katso alla.) Peruskartta hienosäätöjen pohjaksi valmiiksi ohjelmoituna ECU:uun.

Laite soveltuu myös ilman Vanosta olevaan koneeseen (koska liitinpistoke on sama), mutta jos sinulla on vanhempi non-VANOS johtosarja, on pinnejä siirrettävä fyysisesti (ja osa ohjelmasta) vastaamaan VANOS-mallin pinnijärjestystä.

Lataa säätöohjelma ja käyttöohjeet koneellesi tästä: http://sporttiauto.com/index.php?p=saeaetoeohjelmistot-4

Lataa tästä asennusopas (pdf)

Nykysäännöksillähän jälkiahdetun E36:n saa myös muutoskatsastettua, kun käytönaikaiset päästövaatimukset vain täyttyvät ja tehoa ei ole liikaa. Asennuksien ja säätöjen lisäksi myös tarvittava virallinen päästömittaus ja tehonmittaus dynamometrillä onnistuu Sporttiautossa.

Katso esimerkkivideo turboahdetusta E36 325 ViPEC:illä.

Toimituksessa mukana ECU:n lisäksi USB-ohjelmointikaapeli, muutama hieno Link ECU-tarra ja ohjevihkonen/lehtinen. Katso muita valinnaisia lisävarusteita alla.

Jos tuotetta ei ole meillä varastossa, valmistaja toimittaa seuraavana päivänä, jolloin täällä tavallisesti viidessä päivässä.

Link ECU:illa elinikäinen takuu. Jos laite lakkaa toimimasta normaalissa sille tarkoitetussa käytössä valmistaja korjaa tai vaihtaa sen.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Muut tuotteet (24)
Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2019