Ecumaster EMU -kurssi

Ecumaster EMU -kurssi

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMUkurssi
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 159,00€
Veroton: 128,23€
Määrä:  

Sporttiauton Ecumaster EMU-kurssi oli lauantaina 7.4.2018 klo 13:00-16:00

Perusasetukset ja moottorin käyttöönotto Ecumaster EMU/EMU BLACK moottorinohjainlaitetta ja uusinta säätöohjelmaa käyttäen

Sporttiauton Ecumaster EMU-kurssi keskittyy EMU moottorinohjainlaitteen käyttöönottoon. Käymme läpi anturien ja toimilaitteiden valinnat ja kalibroinnit, sekä perusteet seoksen ja sytytysennakon säätämiseen. Kurssin tiedoilla saat perusteet oman moottorisi asetusten tekemiseen, ensikäynnistykseen ja varsinaisen säädön aloittamiseen.

Mm. seuraaviin kysymyksiin kurssilla saadaan vastaukset:

  • Miten säätöohjelma asennetaan ja tietokoneella päästään yhteyteen ECU:uun?
  • Miten ohjelmaa käytetään?
  • Miten ohjainlaitteen firmware voidaan päivittää ilmaiseksi?
  • Miten valitsen ja asetan esim. lämpöanturit, suuttimet, puolat, tyhjäkäyntiventtiilin, ahtopaineohjauksen?
  • Mitä moottorikohtaisia perusasetuksia on tehtävä ennen moottorin käynnistämistä?
  • Mistä saan apua mahdollisiin ongelmiin?
  • Saat kysyä itse lisää paikan päällä sinua askarruttavia kysymyksiä.

Kurssille otetaan maksimissaan 10 henkeä, jotta riittävän yksilöllinen sisältö ja aikaa kysymyksille voidaan kohtuudella varmistaa.

Kenen pitäisi osallistua?

Kenen tahansa nykyaikaisen säädettävän moottorinohjainlaitetteen toiminnasta kiinnostuneen kannattaa osallistua. Tämä on oikea paikka sinulle, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta ECUista, ja olet harkinnut sellaisen hankkimista, mutta et tiedä mitä ominaisuuksia tarvitset. Jos taas olet jo kokeillut muita ohjainlaitteita, kurssin avulla pääset tehokkaasti sisään tämän laitteen ja ohjelmiston toimintaan, sekä sen hienouksiin.

Tämä kolmen tunnin merkkikohtainen ECU-kurssi sivuaa moottorien, sen antureiden ja toimilaitteiden toimintaan ja niihin liittyviin ilmiöihin. ECU-kurssilla painotetaan asioita ko. ohjainlaitteen ja säätöohjelman käyttöönoton näkökulmasta.

 

Jos et ehdi mukaan tälle kurssille, ilmoita mielenkiintosi niin pyrimme huomioimaan toivomuksesi uuden kurssin ajankohdan suhteen. Huomoi myös Sporttiauton Link/ViPEC ECU-kurssi.

Ennakkoon edullisemmin

Jos olet kiinnostunut seuraavasta järjestettävästä kurssista, saat 30 euron alennukseen oikeuttavan alennuskoodin, kun kerrot kiinnostuksestasi Ecumaster-kurssiin yhteydenottolomakkeella.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2018