27.11.2016

Uusin Ecumaster: EMU BLACK


EMU BLACK on enemmän, pienemmässä paketissa ja vieläkin joustavampi toiminnoiltaan. Ja nyt sekventiaalisella polttoaineensyötöllä 8-sylinteriseen!

Ecumaster EMU BLACK


EMU Black on johtava stand-alone-moottorinohjainlaite luokassaan, ja on suunniteltu ohjaamaan kaikkein edistyneimpiä ja mutkikkaampia moottoreita, joita tänä päivänä on tarjolla. Se on seuraaja aiemmalle ja koulitulle mallille, EMU:lle. EMU:n kehityksen aikana kerätyn tiedon avulla on pystytty merkittävästi parantamaan uuden BLACK-mallin ohjelmistoa ja itse fyysistä laitetta.

EMU Black on tarkoitettu kilpa-autoihin, katuautoihin, moottoripyöriin, veneisiin ja paikallismoottoreihin.

EMU Black ohjaa polttoaineensyötön, sytytyksen, lisäohjaukset 1-12 sylinterisissä moottoreissa, myös sähkökaasun ja portaattomasti säätyvät nokka-akselit.

Black ohjaa jopa kuusi passiivista sytytyspuolaa suoraan, eikä tarvitse erillisä pääteasteita tätä varten. Vaihtoehtoisesti 12 pääteasteellista sytytyspuolaa. Kehittyneet sähkökaasuohjaus strategiat huomioivat turvallisen käytön myös vika- ja häiriötilanteissa.

Systeemin ominaisuudet laajenevat ajan myötä helpon ja ilmaisen päivitettävyyden ansiosta (eli, uusia ohjaustapoja, triggeröintejä ja CAN data streameja).

Lataa tästä pdf-esitelehtinen
 
EMU Black:issä on sisäänrakennettuna enemmän ominaisuuksia, kuin useimmissa muissa markkinoiden aftermarket ECU:issa. Black:issä löytyy laajakaistalambdaohjain (Bosch LSU 4.2 tai LSU 4.9 anturit kytketään suoraan), imusarjan paineanturi (4 bar MAP-anturi piirilevyllä), 2 EGT K-tyypinlämpöparin sisääntuloa ja liitäntä etanolipitoisuusanturin kytkemistä varten (jolloin voidaan käyttää Flex Fuel-toiminto). Kaikki tämä tarjoaa asennukselle ja käytölle enemmän joustavuutta, vähentää kokonaiskustannuksia, poistaa erillisten lisälaitteiden hankintakulut ja yksinkertaistaa johdotusta, kun ei tarvitse kytkeä ulkoisia laitteita.
 

Lue tästä lisää uudesta EMU BLACK:istä.

 

Takaisin